Selekosen Sanomien historiaa julkaisusta blogiksi

Selekosen Sanomat etusivu50

Terviisie kaikille, jotka olette osanneet tänne! Tämä blogi on syntynyt tarpeesta jatkaa hauskaa, hedelmällistä ja sisältörikasta keskustelua, jota on käyty Kai Hirvasnoron blogissa Päätalon matkassa vuoden 2012 syyskuusta lähtien.

Selekosen Sanomat syntyi Matkailualan perustutkintokoulutuksen aikana Taivalkoskella vuonna 2010. Nimi on projektiryhmä Sanomapitsin jäsenen, Riitta Kuhan, keksimä. Kiitos Riitalle, sain luvan nimen käyttöön blogini nimenä. Nimi on mielestäni sopiva, koska tarkoitukseni on julkaista uutisia Taivalkosken ja muunkin lähiselekosen historia-, perinne- ja kulttuuritapahtumista. Keskeisenä teemana on Kalle Päätalon kirjoihin liittyvät asiat, paikat, henkilöt ja tapahtumat. Toivon, että keskustelu tässä blogissa rikastuttaa sekä minua että muita keskustelijoita ja lukijoita.

Vuoden ensimmäinen kulttuuritapahtuma oli Jalavan Kaupassa, joka on myös Kallen kirjojen keskeinen tapahtumapaikka. Kerron siitä ensimmäisessä jutussani.

Terviisin Aini Vääräniemi, taivalkoskelainen kotiseutuhistorian, paikallisen perinnetiedon ja ruohonjuuritason kulttuurin harrastaja, esperantisti

Aini opastaa 20

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

78 − 69 =