NAPEROVIIKON TAIKAA TAIVALKOSKELLA

NAPEROVIIKON TAIKAA TAIVALKOSKELLA

Taikuri Alfrendo esiintyi Taivalkosken Naperoviikolla päiväkotilaisten, koululaisten ja vanhuspalvelukeskuksen asukkaiden iloksi. Myös Metsäkylän lapset saivat tavata hänet kyläkaupalla. Kuopiolainen taikuri Jukka-Tapio Keränen on koulutukseltaan teatteri-ilmaisun ohjaaja. Hänen huumorilla höystetyillä, vuorovaikutteisilla esityksillään on naurutakuu. Taikatemppujen ja huumorin lisäksi esitysten pääpaino on positiivisen sanoman tuominen yleisön joukkoon.

Naperoviikko on lasten ja nuorten kulttuuriviikko, jonka aikana ohjelmaa on taikuuden lisäksi ollut kirjoituspajoista tarinatuokioihin ja nukketeatteriin, kirkkoseikkailusta satutuntiin ja musiikkiteatteriin, liikuntaseikkailusta kirjan julkistamiseen ja elokuviin, soitintyöpajoista konsertteihin ja naamiaisiin. Lisäksi esillä on kolme lasten ja nuorten taidenäyttelyä. Päiväkotilaisten työt ovat Osuuspankin ikkunassa, isompien lasten ja nuorten työt kirkossa ja Päätalo-keskuksen taidenäyttelytilassa. Naperoviikon kirjailijavieraana oli Sisko Ylimartimo, joka kertoi Anna-kirjojen kirjoittajan L. M. Montgomeryn elämästä ja kirjoista. Ylimartimo luennoi myös fantasiakirjojen kuvituksesta.

LA RESUMETO ESPERANTE

La magiisto Alfrendo vizitis en Taivalkoski dum la kultursemajno por infanoj kaj gejunuloj. Lian magian spektaklon oni povis vidi en la preg´ejavilag´a lernejo, infanvartejoj kaj en la hejmo por gemaljunuloj. Ankau la infanoj en Metsäkylä renkontig´is kun Alfrendo en Arbar-Bar kiu situas en la sama konstruo kun la vilag´vendejo Riitun Puoti.

Aini Vääräniemi 20.10.2017

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 + 5 =