KANSAINVÄLISTÄ LASTENKULTTUURIN VAIHTOA PÄÄTALO-KESKUKSESSA

KANSAINVÄLISTÄ LASTENKULTTUURIN VAIHTOA PÄÄTALO-KESKUKSESSA

Puola.kirkkoPuola.laakso

Päätalo-keskuksen joulu-tammikuun näyttelyssä on esillä Viron Illukassa, Puolan Malopolskassa ja Suomessa Taivalkoskella järjestettyjen valokuvakilpailujen voittajakuvia. Kilpailu järjestettiin 1.-9.-luokkalaisille koululaisille. Kuvien teemana oli löytää kunkin paikkakunnan erityispiirteitä. Viron ja Puolan kuvissa näkyy luonto ja paikkakuntien vanha arkkitehtuuri, Suomen kuvissa keskityttiin luontoon ja yhdessä tekemiseen. Kaikilla osallistujapaikkakunnilla kiertänyttä yhteisnäyttelyä täydentää Puolan Dusznikista saatu näyttely paikkakunnan hengestä. Otsikoissa ei käytetty kansallisia kieliä vaan näyttelyn nimi on englantia, Spirit of…eli kunkin paikkakunnan henki tai tunnelma.

LA RESUMO ESPERANTE
La estonia amikeca municipo de Taivalkoski, Illuka, kaj municipoj Malopolska kaj Dusznik en Pollando kaj nia Taivalkoski arang´is la konkurson pri fotado al la lernejanoj en la klasoj 1-9. La ekspozicio pri la konkursaj fotoj rondiris en c´iuj partoprenitaj municipoj kaj fine estas pendigitaj sur la murojn de Päätalo-centro. La titolo de la ekspozicio estis nur per angla lingvo, Spirit of…Almenau mi volus scii kio estas spirito pole kaj estonie.

EstoniaEst.syksypuistossaEst.talviEst.tallinna
spiritpolandPuola.järviPuola.kirkko2 puola.kulttuurikeskus
spiritfinland
Katso viime maaliskuinen juttu `Valokuvaus on tekemistä`. Bonvolu, rigardi la lastmartan artikolon.

Aini Vääräniemi 7.1.2015

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

− 3 = 2